Vacatures Secretaresse

Contact

Cvs

Vacatures Secretaresse

U bevindt zich hier: Cvs

CV secretaresse / administratief medewerker Roermond


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 61

Woonplaats: Roermond

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: 2011 – 2012
Juridisch secretaresse bij Thuis & Partners Advocaten in Maastricht. De werkzaamheden bestaan uit: uitwerken van dictaten, aanleggen aanmaken en op orde houden van procesdossiers, noteren en bewaken vervaldata deadlines en termijnen, uitwerken digitale rol, verzenden van faxberichten en het scannen en verzenden van stukken, e-mailbeheer, postbehandeling, telefoonbediening, agendabeheer, ontvangen cliënten.

2001- 2011
Directieassistente bij Maecon Groep bv in Heerlen. Processen zoals; privatisering, groeipijnen, oprichtingen van nieuwe bedrijven, samensmeltingen met andere bedrijven, overnames, internationalisatie, reorganisaties en het vinden van investeerders regelen en bewaken. Ondersteuning aan managers en algemeen support van offertes, PR en marketing. Het plannen en organiseren van in- en externe conferenties, besprekingen en binnen-/buitenlandse reizen van de directie behoorden ook tot mijn dagelijkse werkzaamheden.

1993 – 2001
Managementassistente Stork Industrial Modules bv te Eindhoven, werkzaam voor 4 account-managers en 1 business manager, ondersteuning afdeling verkoop en begeleiding van stagiaires.

1991 – 1993
Secretaresse CBA Nederland te Veldhoven. Een bedrijf wat onderdelen verkoopt voor en reparaties verrichtte aan computers. Secretariële werkzaamheden voor directie en management.

Opleidingen en cursussen: Doorlopend nascholing door cursussen in Procesmanagement, Correspondentie, Engels, PR, Marketing, moderne Software en bedrijfsgerichte trainingen.
1977 – 1978 secretaresse opleiding Schoevers.
1976 – 1977 mannequin opleiding
1972 – 1977 HAVO opleiding

Overige informatie:

Rijbewijs: B,E

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Ik ben een persoon van de tijd met een positieve instelling, accuraat en loyaal. Ik heb interesse in mensen en hun beweegreden. Ik maak een afweging van consequenties voor het bedrijf, de persoon en het totaal beeld voordat ik een mening vorm. Ik kan goed luisteren en doe graag het voorbereidende en uitvoerende werk voor bijv. bijeenkomsten. Ik kan de rust bewaren in een dynamische omgeving en flexibel de tijdsplanning en agenda�s goed organiseren. Het regelen en bewaken van processen, het plannen en orde op de dagelijkse zaken houden is mijn kracht. Ik wens te werken in een dynamisch en uitdagende organisatie waar ik mijn betrokkenheid, competenties en kennis kan inzetten ten dienste van het bedrijf en mijn persoonlijke ontwikkeling.

Hobby's en interesses: koken, lezen, golfen

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV

Gerelateerde Cv's